Αναγνώστες

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Λειτουργικά και άξιον εστίν ήχος δ΄ λέγετος Θρ. Στανίτσα

Λειτουργικά και Άξιον Εστίν ήχος δ΄λέγετος Θρ. Στανίτσα (pdf)  αυτά που βλέπετε πιο κάτω σε αρχεία εικόνας.
1

2
3


4
5

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ, ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ Ι.Ν.της ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΨΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ 17/09/1973 ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ , ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:


Αν θέλετε ακούστε το Άξιον εστίν σε μια άλλη εκτέλεση (όχι απόλυτα πιστή στο πιο πάνω κείμενο) από το μακαριστό Θρ. Στανίτσα. Πατάτε και ακούστε το:  Ἀξιον εστίν δ΄(mp3) που περιέχεται στα πιο πάνω λειτουργικά. Αν θέλετε δείτε το και ακούστε το στο πιο κάτω video:




Αν πάλι τα βρίσκετε λίγο βαριά, κατεβάστε τα:

 κλασσικά λειτουργικά με άξιον εστίν ήχος λέγετος του αείμνηστου Θρ. Στανίτσα (pdf)
ή αν θέλετε να κατεβάσετε τα χειρόγραφα υπογεγραμμένα το 1973 από τον αείμνηστο Στανίτσα, μπορείτε από τον επόμενο σύνδεσμο:
Λειτουργικά με άξιον εστίν ήχος δ λέγετος -Στανίτσας (pdf)
 
Από τα πιο πάνω χειρόγραφα λειτουργικά σε ήχο δ΄ το 1973  που φέρουν την υπογραφή του αείμνηστου Θρασύβουλου Στανίτσα ας ακούσουμε στο πιο κάτω βίντεο το άξιον εστίν. Εκτελεί ο Πρωτοψάλτης της ΜτΧΕ συνοδεία ισοκρατήματος του δεξιού χορού στο Οικουμενικό Πατριαρχείο κ. Παναγιώτης Νεοχωρίτης:




2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Μιχάλη είμαι ο συγγραφέας των λειτουργικών αυτών και θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail: milt.papastefanakis@yahoo.gr γιατί έχουν γίνει κάποια λάθη στη μετάφραση που χρήζουν επιδιόρθωσης. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή